Ragú - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 75 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Ragú
Celkový čas: | 75 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 19319 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 stroužek | Česnek |
20 ks | Cibule perlová |
500 g | Hovězí maso přední |
30 g | Máslo čerstvé |
10 ml | Ocet kvasný lihový |
1 špetka | Paprika mletá sladká |
1 špetka | Pepř cayenský |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Skořice mletá |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 31g |
---|---|
Cholesterol | 86,5mg |
Draslík | 425,8mg |
Vláknina | 249,2mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,9mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 10,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Hovězí maso přední, Paprika mletá sladká, Pepř cayenský, Skořice mletá, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Cibule perlová, Máslo čerstvé, Ocet kvasný lihový, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Ragú postup přípravy receptu:
1 | Očištěné a na drobné kostky pokrájené maso osmahneme na rozpuštěném másle. |
2 | Přidáme celé oloupané cibulky, sůl, pepř, cayenský pepř, skořici, papriku, ocet a pokrájený česnek. |
3 | Vše zalijeme půl litrem vody a na mírném plameni dusíme doměkka. |