Jednoduchý recept

Letní zelenina s masem

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19335

Ingredience

160 g Cibule
120 g Cuketa
100 g Fazolové lusky zelené
250 g Hovězí maso zadní
200 g Lilek
20 g Máslo čerstvé
180 g Paprika červená
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
180 g Rajčata
2 špetka Sůl
20 g Tuk
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 244kJ
5% Sacharidy 18 g
23% Tuky 18 g
11% Sodík 228 mg
38% Bílkoviny 21 g

Letní zelenina s masem postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájené na kostky osmažíme na cibulce na tuku. Za občasného promíchání smažíme do vysmažení šťávy z masa. Poté podlijeme vodou, osolíme a opepříme, přidáme pokrájená rajčata a vše dusíme do změknutí.

2

Na závěr přidáme pokrájené cukety, zelené fazolky a lilky a na mírném plameni dovaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept