Vepřová kotleta v zelenině - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřová kotleta v zelenině
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 35 minut |
Autor: | Urbanová Urbanová |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (16%) |
ID receptu: | 19578 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 špetka | Sůl |
200 g | Vepřové kotlety |
2 dl | Voda pitná |
250 g | Zeleninová směs jarní - mražená |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 69,0mg |
Draslík | 343,0mg |
Vláknina | 12g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Vepřové kotlety, Zeleninová směs jarní - mražená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vepřová kotleta v zelenině postup přípravy receptu:
1 | Kotlety naklepeme, osolíme, podlijeme vodou a podusíme doměkka. Maso vyjmeme a na šťávě z masa podusíme zeleninu. |
2 | Po změknutí zeleniny vydusíme vodu, zaprášíme moukou, znovu zředíme vodou a povaříme. |
3 | Přidáme maso a prohřejeme. |