Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 19584

Ingredience

3 hrst Bazalka
500 g Brambory
1 ks Citrony
120 g Fazolové lusky zelené
4 kávová lžička Olej olivový
120 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Pilobřich ostnitý
12 ks Rajčata Cherry
1 špetka Sůl
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 159 kcal
Kilojoule 667kJ
7% Sacharidy 24 g
9% Tuky 6 g
18% Sodík 359 mg
9% Bílkoviny 5 g

Pilobřich v papilotě postup přípravy receptu:

1

Z pečícího papíru nastříháme 4 obdélníky (45x30 cm), každý obdélník přehneme na polovinu, vystřihneme tvar srdce a rozevřeme. Opláchneme a osušíme filety z pilobřicha. Na polovinu papírového srdce položíme 1 filet a poklademe ho čtvrtinou rajčat, oliv, fazolek, listy bazalky a plátkem citronu. Pokapeme lžičkou olivového oleje a podle chuti osolíme a opepříme. Přehneme druhou polovinu srdce přes takto obložený filet a okraje uzavřeme několikerým přeložením. Stejným způsobem připravíme další 3 balíčky.

2

Rozložíme na plech a pečeme 15 minut v troubě předehřáté na 200°C, aby ryba byla křehká a důkladně propečená.

3

Uzavřené balíčky dáme na talíře a servírujeme s vařenými bramborami a snítkou bazalky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept