Recept

Steak ze svíčkové se sardelovými řezy

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19701

Ingredience

800 g Hovězí svíčková
4 kávová lžička Kapary
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Sardelové řezy
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 455 kcal
Kilojoule 1 905kJ
1% Sacharidy 2 g
15% Tuky 11 g
139% Sodík 3 g
116% Bílkoviny 65 g

Steak ze svíčkové se sardelovými řezy postup přípravy receptu:

1

Omytou svíčkovou nakrájíme na steaky, opepříme a položíme na máslem vymazané kousky alobalu. Přidáme nasekané sardelové řezy a kapary. Zabalíme a alobal dobře uzavřeme.

2

Balíčky vložíme do trouby vyhřáté na 225 stupňů Celsia asi na 10 minut. Vyjmeme z trouby, alobal rozbalíme a steaky osolíme.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept