Recept

Smetanová polévka s řeřichou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19852

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
500 ml Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
175 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Solamyl
1 špetka Sůl
200 ml Víno bílé
2 hrst Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 158 kcal
Kilojoule 663kJ
1% Sacharidy 5 g
13% Tuky 9 g
20% Sodík 399 mg
8% Bílkoviny 5 g

Smetanová polévka s řeřichou postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na másle, podlijeme vínem a chvíli povaříme.

2

Potom přilijeme vývar, přivedeme k varu a přidáme část omyté, nakrájené řeřichy. Hrnec s polévkou odstavíme z plotny.

3

Smetanu rozmícháme se solamylem a vmícháme do polévky. Nakonec přidáme zbylou řeřichu a podle chuti sůl a pepř.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept