Recept

Závitky z vepřového masa s feferonkami v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 20111

Ingredience

150 g Anglická slanina
100 g Cibule
4 ks Feferony
50 g Máslo čerstvé
100 g Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Tuk
400 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 615 kcal
Kilojoule 2 572kJ
2% Sacharidy 6 g
73% Tuky 55 g
19% Sodík 389 mg
41% Bílkoviny 23 g

Závitky z vepřového masa s feferonkami v alobalu postup přípravy receptu:

1

Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a opepříme. Pak je poklademe kolečky cibule, plátky anglické slaniny, nakrájenou paprikou, celou feferonkou a malým kouskem másla.

2

Svineme a sepneme párátky. Každý zabalíme do vymaštěného alobalu a pečeme v troubě na plechu asi 35 minut.

3

Hotové závitky vyjmeme z trouby a potřeme zbytkem másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept