Recept

Kuličky z jehněčího masa

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20193

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Jehněčí plec
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Máta
100 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 457 kcal
Kilojoule 1 912kJ
2% Sacharidy 7 g
47% Tuky 35 g
21% Sodík 410 mg
49% Bílkoviny 28 g

Kuličky z jehněčího masa postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle a necháme stranou. Omyté jehněčí maso umeleme a smícháme se strouhankou, nasekanou mátou, nastrouhaným sýrem, vychladlou cibulí, solí a pepřem. Vše dobře promícháme.

2

Z masové směsi tvarujeme kuličky, obalíme je v hladké mouce a přebytečnou mouku oklepeme. Kuličky smažíme po všech stranách v dostatečném množství horkého olivového oleje dozlatova.

3

Podáváme horké i studené s ostrým dipem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept