Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20479

Ingredience

1 ks Cibule
250 g Houby čerstvé
800 g Jehněčí maso
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
125 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 461 kcal
Kilojoule 1 930kJ
2% Sacharidy 7 g
36% Tuky 27 g
10% Sodík 207 mg
45% Bílkoviny 26 g

Jehněčí na houbách postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté přední jehněčí maso i s kostmi nasekáme na kousky, znovu omyjeme a po všech stranách osmažíme na oleji.

2

Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme ji dorůžova a vmícháme rajčatový protlak, trochu vody, osolíme a zvolna dusíme pod pokličkou.

3

K téměř měkkému masu vmícháme očištěné, na plátky nakrájené houby a dusíme dál. Po chvíli přidáme mouku rozetřenou s máslem a dusíme do úplného změknutí masa.

4

Před podáváním pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept