Recept

Jehněčí kotlety na tymiánu s restovanou zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20508

Ingredience

1 ks Cibule červená
200 g Fazolové lusky zelené
800 g Jehněčí hřbet
200 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Shiitake houby
150 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
2 ks Tymián čerstvý
5 stroužek Česnek
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

64% Kalorie 1,254 kcal
Kilojoule 5 248kJ
5% Sacharidy 20 g
151% Tuky 113 g
32% Sodík 636 mg
79% Bílkoviny 44 g

Jehněčí kotlety na tymiánu s restovanou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Očištěný a omytý jehněčí hřbet nakrájíme na kotletky, okořeníme čerstvým tymiánem, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Necháme naložené v oleji do druhého dne marinovat.

2

Připravené kotlety opečeme po obou stranách na pánvi.

3

Oloupanou cibuli nakrájíme na dílky, očištěné žampiony nakrájíme na plátky, houby shitake nakrájíme na kousky a fazolky překrájíme. Vše opečeme na slanině nakrájené na kostičky. Podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme tymiánem.

4

Kotletky upravíme na talíře a podáváme s restovanou zeleninovou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept