Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20523

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Hovězí roštěnka níz. peč.
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
40 g Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
125 ml Voda pitná
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 461 kcal
Kilojoule 1 930kJ
2% Sacharidy 6 g
42% Tuky 32 g
14% Sodík 275 mg
56% Bílkoviny 32 g

Rýnské roštěnky postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso nakrájíme na plátky, po okrajích nařízneme, mírně naklepeme a osolíme. Roštěnky zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji tak, aby zůstaly uvnitř růžové. Vyjmeme je na nahřáté talíře.

2

Olej od opékání slijeme a do pánve přidáme máslo, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, mletou papriku a hladkou mouku. Vše osmahneme, přilijeme víno, přidáme rajčatový protlak a trochu vody. Povaříme do zhoustnutí, osolíme a nalijeme na roštěnky.

3

Podáváme s opékanými bramborami nebo se smaženými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept