Jednoduchý recept

Alsaská obloha

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 20795

Ingredience

200 g Játra husí
40 g Lanýž
120 ml Majonéza
50 g Máslo čerstvé
100 g Nudle široké
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná
40 ml Víno madeira

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 472 kcal
Kilojoule 1 975kJ
7% Sacharidy 24 g
48% Tuky 36 g
14% Sodík 285 mg
19% Bílkoviny 11 g

Alsaská obloha postup přípravy receptu:

1

Široké nudle uvaříme podle návodu na obalu a necháme vychladnout.

2

Na pánvi rozpustíme máslo a husí játra na něm usmažíme z obou stran jako řízečky. Osolíme a opepříme až po usmažení.

3

Lanýže nakrájíme na nudličky a majonézu smícháme s vínem Madeira.

4

Na talíři upravíme z nudlí kroužek, doprostřed vložíme řízeček z husích jater, na něj položíme několik proužků lanýže. Vše přelijeme vinnou majonézou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept