Recept

Kyselá čorba s vepřovým masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 20801

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Cibule
250 g Játra vepřová
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
0,5 kávová lžička Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
5 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel kořen
1 polévková lžíce Sůl
500 g Vepřový bok
2 polévková lžíce Zakysaná smetana
2 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 942 kcal
Kilojoule 3 940kJ
12% Sacharidy 43 g
214% Tuky 161 g
31% Sodík 626 mg
58% Bílkoviny 33 g

Kyselá čorba s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Vepřové tučnější maso (nejlépe bůček) pokrájíme na kostky, zalijeme studenou vodou a dáme vařit. Po 20 minutách vaření přidáme pokrájená vepřová játra, celou očištěnou kořenovou zeleninu, cibuli, nakrájený česnek, bobkový list, pepř a sůl. Vaříme dalších 20 minut.

2

Na pánvi si připravíme jíšku: Rozehřejeme olej, přidáme mouku a papriku, krátce orestujeme a přimícháme do polévky. Vaříme dalších 20 minut. Před dovařením vyjmeme zeleninu. Na dochucení čorby vmícháme do vývaru zakysanou smetanu a ocet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept