Recept

Flíčky dušené s hlávkovým zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20985

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Slanina vepřová
2 kávová lžička Sůl
500 g Těstoviny flíčky
2 l Voda pitná
800 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 759 kcal
Kilojoule 3 176kJ
31% Sacharidy 111 g
33% Tuky 25 g
43% Sodík 861 mg
44% Bílkoviny 25 g

Flíčky dušené s hlávkovým zelím postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme na cedníku okapat. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a zpěníme ji. Vsypeme očištěné, nadrobno nakrájené hlávkové zelí, osolíme a dusíme doměkka. K měkkému zelí přimícháme uvařené těstoviny a pokrm podle chuti přisolíme a opepříme.

2

Podáváme s nakládanou okurkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept