Recept

Játra s ovčím sýrem a vejci

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21085

Ingredience

2 ks Cibule
750 g Játra vepřová
1 dl Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
300 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
0,5 polévková lžíce Sůl
4 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 707 kcal
Kilojoule 2 957kJ
3% Sacharidy 11 g
57% Tuky 43 g
25% Sodík 499 mg
122% Bílkoviny 68 g

Játra s ovčím sýrem a vejci postup přípravy receptu:

1

Vepřová játra omyjeme a vaříme ve vodě 20 minut. Uvařená játra vytáhneme z vody, necháme odkapat a rozkrájíme je na malé kostky.

2

Do rozpáleného oleje dáme drobně pokrájenou cibuli, osmažíme ji dozlatova, pak na cibuli dáme pokrájená játra a znovu vše orestujeme.

3

Játra osolíme, opepříme, rozdrobíme na ně ovčí sýr a zalijeme rozšlehanými vejci. Necháme vajíčka dosmažit bez míchání.

4

Porce podáváme posypané zelenou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept