Jednoduchý recept

Oblíbený vývar Sarah Bernhardtové

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 21229

Ingredience

1 ks Bobkový list
60 g Cibule
2 l Hovězí vývar základní
60 g Karotka
30 g Máslo čerstvé
100 g Nudle vaječné
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
25 ml Protlak rajčatový
50 g Sádlo syrové
30 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
300 g Telecí koleno
100 g Telecí maso přední
10 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 339 kcal
Kilojoule 1 417kJ
5% Sacharidy 18 g
23% Tuky 17 g
54% Sodík 1 g
48% Bílkoviny 27 g

Oblíbený vývar Sarah Bernhardtové postup přípravy receptu:

1

Kouskem vepřové kůže se sádlem vytřeme hrnec. Přidáme na kostičky pokrájenou karotku, nadrobno nakrájenou cibuli, rozpuštěné máslo, telecí kolínko a telecí maso. Osolíme a opepříme. Vše zalijeme vývarem, přidáme nať z petržele, bobkový list, 1 větvičku tymiánu a přivedeme k varu. Vaříme téměř 2 hodiny, dokud se maso neodděluje od kosti. Uvařený vývar procedíme, maso obereme od kosti, přídáme 1 lžíci rajského protlaku a spolu se zeleninou rozmixujeme na kaši, kterou ještě posypeme strouhaným parmezánem. Do vývaru zavaříme vlasové nudle. Kaši a vývar podáváme zvlášť.

2

Každý strávník si sám lžící nabírá kaši a zalévá vývarem s nudlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept