Jednoduchý recept

Sladký chléb v čokoládě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21429

Ingredience

200 g Biskupský chlebíček
1 polévková lžíce Cukr krupice
1 polévková lžíce Cukr moučkový
2 polévková lžíce Likér čokoládový
60 ml Mléko polotučné
15 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Ořechy lískové
60 ml Smetana 12% (konzumní)
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 378 kcal
Kilojoule 1 583kJ
9% Sacharidy 34 g
31% Tuky 23 g
2% Sodík 44 mg
15% Bílkoviny 8 g

Sladký chléb v čokoládě postup přípravy receptu:

1

Vytřeme pekáček máslem a naskládáme do něj krajíčky z chlebíčku jako tašky na střeše, po jedné straně potřené čokoládovým likérem a posypané rozmixovanými oříšky. Čokoládovou stranu, kterou dáme nahoru, potřeme zbytkem másla.

2

Smícháme vejce, mléko, smetanu a cukr podle chuti. Směsí přelijeme chlebíčky a necháme 10 minut stát. Poté je vkládáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme přibližně 40 minut.

3

Před podáváním posypeme moučkovým cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept