Jednoduchý recept

Česnek v nálevu octu a cukru

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 37 minut
Doba přípravy: 2 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21647

Ingredience

3 polévková lžíce Cukr krupice
3 polévková lžíce Cukr třtinový
40 ml Ocet kvasný lihový
40 ml Ocet vinný
1 špetka Sůl
5 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 200 kcal
Kilojoule 836kJ
14% Sacharidy 49 g
0% Tuky 0 g
6% Sodík 125 mg
1% Bílkoviny 1 g

Česnek v nálevu octu a cukru postup přípravy receptu:

1

Sloupneme dvě vnější slupky česneku a každý čtyřikrát nebo pětkrát nařízneme. V hrnci smícháme octy, cukry, sůl a poté co se ve varu rozpustí cukr, přidáme česnek. Musí být ovšem celý ponořený. Směs vaříme dvacet pět až třicet minut do změknutí. Po vaření ukládáme česnek do dózy, přikrytou potravinářskou folií, česnek musí opět zůstat pod hladinou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept