Recept

Bramboráčky s pečeným jehněčím

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 21737

Ingredience

600 g Brambory
450 g Celer řapíkatý
2 ks Cibule
400 g Jehněčí maso
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
50 g Rajčatová pasta
30 g Sýr Parmezán
5 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 453 kcal
Kilojoule 1 897kJ
11% Sacharidy 39 g
24% Tuky 18 g
43% Sodík 856 mg
44% Bílkoviny 25 g

Bramboráčky s pečeným jehněčím postup přípravy receptu:

1

Nastrouhané brambory smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, petrželkou, parmezánem, moukou, vejcem, solí a pepřem. Vypracujeme těsto a na pánvi usmažíme bramboráčky.

2

Na pánvi rozehřejeme olej a cibuli s celerem osmažíme. Přidáme rajčatovou pastu a vaříme další 4 minuty. Vložíme jehněčí maso nakrájené na kostky, petržel a pepř. Za občasného míchání vaříme 10 minut.

3

Podávame s bramboráčky a zelným salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept