Recept

Kovářské vepřové kotlety

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 21970

Ingredience

600 g Brambory
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
2 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřové kotlety
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 648 kcal
Kilojoule 2 712kJ
7% Sacharidy 24 g
59% Tuky 44 g
15% Sodík 293 mg
68% Bílkoviny 38 g

Kovářské vepřové kotlety postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na másle.

2

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Polovinu brambor rozložíme do máslem vymazaného pekáčku, pokryjeme kotletami a posypeme oloupanou, nadrobno nasekanou cibulí a česnekem. Přikryjeme zbylými bramborami. Vše zalijeme smetanou rozmíchanou s nastrouhaným sýrem, nasekanou petrželkou a solí. Pokrm pečeme ve vyhřáté troubě asi 1 hodinu.

3

Podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept