Jednoduchý recept

Zelňačka s knedlíčky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 2236

Ingredience

1 hrst Houby sušené
1 ks Klobása Dunajská
1 špetka Kmín celý
5 dkg Mouka pšeničná hladká T 650
5 dkg Máslo čerstvé
5 dkg Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
200 g Zakysaná smetana
250 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 395kJ
5% Sacharidy 17 g
35% Tuky 26 g
9% Sodík 175 mg
17% Bílkoviny 9 g

Zelňačka s knedlíčky postup přípravy receptu:

1

Kysané zelí zalijeme vroucí vodou a přidáme předem namočené houby.

2

Jakmile je zelí poloměkké, vmícháme jíšku, nakrájenou klobásu a kysanou smetanu.

3

Do vroucí polévky vložíme knedlíčky,povaříme.

4

Příprava knedlíčků: smícháme mouku, vejce, strouhanku, máslo, špetku soli.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept