Jednoduchý recept

Vepřové s klobásou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 23224

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
200 g Klobása uzená
40 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
600 g Vepřové kotlety
125 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 509 kcal
Kilojoule 2 131kJ
4% Sacharidy 14 g
39% Tuky 30 g
7% Sodík 148 mg
72% Bílkoviny 41 g

Vepřové s klobásou postup přípravy receptu:

1

Na oleji zprudka osmažíme kotlety z obou stran, pak je odložíme. Přidáme klobásy, nasekanou cibuli a dva nasekané stroužky česneku a smažíme, až budou klobásy dozlatova. Průběžně je obracíme. Pak do pánve vrátíme maso, přidáme víno, nasekaná rajčata, bobkový list, petrželku, sůl a pepř. Směs dusíme půl hodiny.

2

Klobásy nakrájíme na plátky a v pánvi znovu prohřejeme.

Poznámka

Pokrm podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept