Jednoduchý recept

Bílé fazole na bretaňský způsob

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 23286
Kategorie: Přílohy

Ingredience

30 g Cibule
400 g Fazole bílé
30 g Karotka
100 g Máslo čerstvé
150 ml Omáčka rajčatová
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
30 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 539 kcal
Kilojoule 2 253kJ
18% Sacharidy 65 g
29% Tuky 22 g
14% Sodík 279 mg
44% Bílkoviny 24 g

Bílé fazole na bretaňský způsob postup přípravy receptu:

1

Fazole vaříme s cibulí a karotkou doměkka asi 45 minut, scedíme a necháme okapat. Do ještě teplých fazolí vmícháme máslo, hustou rajčatovou omáčku, osolíme, opepříme a přimícháme posekanou petrželku spolu s orestovanou posekanou šalotkou.

2

Podáváme jako přílohu k pečenému masu nebo klobásám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept