Recept

Králík na bylinkách a víně

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 23324

Ingredience

1 ks Bazalka
2 ks Bobkový list
1 ks Chilli paprička
200 g Cibule
750 g Králičí maso
20 ml Ocet vinný
120 ml Olej olivový
1 kávová lžička Oregano sušené
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 špetka Sůl
310 ml Víno bílé
170 ml Vývar drůbeží
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 667 kcal
Kilojoule 2 790kJ
3% Sacharidy 10 g
55% Tuky 41 g
14% Sodík 276 mg
70% Bílkoviny 39 g

Králík na bylinkách a víně postup přípravy receptu:

1

Malé porce masa přelijeme vínem, octem, posypeme oreganem, bobkovými listy a necháme je přes noc marinovat.

2

Pak maso osušíme a odložíme. Opečeme ho na oleji dozlatova. Maso vyndáme a vložíme malé oloupené cibulky, vyjmeme je a vložíme nasekanou chilli papričku, plátky česneku a mletou papriku. Směs minutu zapékáme, smícháme ji s vývarem a marinádou, vše trochu osolíme, opepříme.

3

Do pánve dáme maso a cibulky, přivedeme do varu, maso přikryjeme pokličkou, dusíme ho čtyřicet pět minut doměkka. Pokrm ozdobíme petrželkou a bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept