Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23745

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
1 ks Citrony
40 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
200 ml Voda pitná
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 248 kcal
Kilojoule 1 037kJ
1% Sacharidy 5 g
12% Tuky 9 g
16% Sodík 324 mg
50% Bílkoviny 28 g

Treska s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Ryby dobře očistíme, nařízneme na hřbetu a vyndáme páteř. Tresky osolíme, opepříme i zevnitř, vložíme do máslem vymazaného pekáčku, zasypeme bylinkami, zakapeme šťávou z půlky citronu, podlijeme vínem, vodou a dáme zapéct. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.

2

Porce ryby na talíři posypeme posekanou petrželkou a ozdobíme plátkem citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept