Recept

Sušená nasolená treska s hrachem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23910

Ingredience

250 g Hrách vařený
80 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
800 g Treska aljašská
400 ml Voda pitná
1 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 752kJ
4% Sacharidy 14 g
29% Tuky 21 g
32% Sodík 632 mg
73% Bílkoviny 41 g

Sušená nasolená treska s hrachem postup přípravy receptu:

1

Opláchnutou tresku pokrájíme na kusy, dáme do velké pánve se stroužkem česneku, zalijeme rybí maso studenou vodou a asi 10 minut povaříme.

2

Před ukončením vaření přidáme hrách, aby se prohřál. Vše scedíme, dáme na servírovací mísu, přelijeme olejem, osolíme a pepříme. Hotový pokrm podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept