Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (36%)
ID receptu: 24309

Ingredience

BBB Asijská omáčka(náhražka sójové omáčky) na 130ml
80 g Med včelí
60 ml Ocet vinný červený
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
705 ml Voda pitná
10 g Zázvor celý
2 stroužek Česnek
Závitky bulgogi
60 ml Asijská omáčka
9 ks Cibulka jarní
455 g Hovězí roštěnka vys. peč.
40 g Med včelí
80 ml Olej sezamový
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Salát ledový
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 589 kcal
Kilojoule 2 463kJ
10% Sacharidy 34 g
48% Tuky 36 g
14% Sodík 283 mg
62% Bílkoviny 35 g

Závitky bulgogi postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na tenké kousky a dáme stranou.

2

Ve velké míse smícháme najemno nasekaný česnek a jarní cibulku. Přidáme 60 ml BBB Asijské omáčky, med a sezamový olej. Dochutíme solí a pepřem. Přidáme hovězí maso a necháme ho 1 hodinu naložené.

3

Na mírném plameni restujeme hovězí maso 10 - 15 minut, dokud není propečené. Omyjeme salátové listy a balíme do nich hovězí maso a můžeme jíst.

4

BBB Asijská omáčka (náhražka sójové omáčky):

5

Utřeme si česnek a nasekáme nadrobno zázvor. Česnek, med, ocet, pepř, sůl, vodu a zázvor smícháme v hrnci a vaříme na mírném plameni 15 - 20 minut, dokud se omáčka nezredukuje na množství cca 130 ml. Dáme do láhve a uchováváme v lednici až 2 týdny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept