Recept

Španělská tapenada se sýrem

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 24356

Ingredience

2 ks Cibule
4 polévková lžíce Olej olivový
130 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 hrnek Rajčata sušená sterilovaná
130 g Sýr smetanový 65%
0,5 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 311kJ
5% Sacharidy 19 g
33% Tuky 25 g
26% Sodík 518 mg
13% Bílkoviny 7 g

Španělská tapenada se sýrem postup přípravy receptu:

1

Černé olivy vypeckujeme a nakrájíme nahrubo. Vložíme do mixéru. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno, sušená rajčata nakrájíme na větší kostky a vše přidáme do mixéru k olivám. Obsah mixéru zalijeme olivovým olejem a rozmixujeme.

2

Do olivové pasty přidáme smetanový sýr, sůl a pepř a znovu mixujeme tak, aby pasta byla co nejjemnější.

3

Hotovou pomazánku v misce posypeme sekanou petrželkou a podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept