Jednoduchý recept

Želírované mladé cibulky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 24467

Ingredience

500 g Cibule perlová
60 g Cukr moučkový
40 g Máslo čerstvé
3 špetka Sůl
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 698kJ
6% Sacharidy 23 g
11% Tuky 8 g
9% Sodík 179 mg
2% Bílkoviny 1 g

Želírované mladé cibulky postup přípravy receptu:

1

Cibulky oloupeme a vložíme do hrnce, přidáme cukr, sůl, máslo a 400ml vody a přivedeme k varu.

2

Necháme povařit 15 minut.

3

Uvařené cibulky opatrně vyjmeme z hrnce, šťávu necháme i nadále vařit.

4

Jakmile šťáva začne mít konzistenci sirupu, vložíme cibulky zpět do hrnce a v sirupu je obalíme.

Poznámka

Cibulky se hodí jako příloha k pečenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept