Recept

Hovězí svíčková po tyrolsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 24509

Ingredience

50 ml Balsamico ocet
400 g Bramborová kaše
120 g Cibule
500 g Hovězí svíčková
60 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
300 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 876kJ
7% Sacharidy 25 g
26% Tuky 19 g
30% Sodík 590 mg
55% Bílkoviny 31 g

Hovězí svíčková po tyrolsku postup přípravy receptu:

1

Spařená rajčata oloupeme, zbavíme jadérek a nakrájíme na plátky. Cibuli pokrájíme na kolečka, petrželku posekáme a česnek prolisujeme.

2

Na pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli a necháme zpěnit. Zalijeme troškou octa, necháme trochu odpařit a přidáme rajčata. Osolíme, opepříme, přidáme špetku petrželky a česnek. Promícháme a necháme povařit 15 minut.

3

Maso nakrájíme na plátky, rozložíme do pekáčku a zalijeme dušenými rajčaty z pánve. Pekáček dáme do trouby a pečeme 10 minut.

4

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept