Jednoduchý recept

Roštěnky s olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24532

Ingredience

1 špetka Estragon
400 g Hovězí roštěnka níz. peč.
20 g Máslo čerstvé
30 ml Olej olivový
120 g Olivy černé
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 634 kcal
Kilojoule 2 652kJ
10% Sacharidy 36 g
57% Tuky 43 g
27% Sodík 542 mg
46% Bílkoviny 26 g

Roštěnky s olivami postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpálíme olej, plátky masa posypeme solí, pepřem, lehce naklepeme a opečeme na oleji z obou stran. Maso vyndáme a do stejné pánve vložíme půlky oliv bez pecek, přidáme 1 lžíci másla, necháme rozpustit a olivy krátce orestujeme. Olivy posypeme špetkou estragonu a stáhneme z ohně.

2

Na talíře rozdělíme plátky masa a obložíme olivami.

Poznámka

Jako přílohu podáváme hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept