Jednoduchý recept

Řezy ze svíčkové s lilkem a rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 24533

Ingredience

400 g Hovězí svíčková
120 g Lilek
30 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 916kJ
1% Sacharidy 5 g
11% Tuky 8 g
13% Sodík 254 mg
41% Bílkoviny 23 g

Řezy ze svíčkové s lilkem a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opeříme a jen zlehka naklepeme.

2

Lilek očistíme a nakrájíme na kolečka. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na plátky.

3

V pánvi rozpálíme kvalitní olej, maso zprudka opečeme z obou stran. V téže pánvi orestujeme plátky rajčat a lilku.

4

Na talířích upravíme maso a obložíme zeleninou.

Poznámka

Jako přílohu můžeme použít smažené hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept