Jednoduchý recept

Sušené mandlové hříbky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2475

Ingredience

120 g Cukr moučkový
120 g Mandle
1 ks Vaječný bílek slepičí
50 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 145 kcal
Kilojoule 606kJ
5% Sacharidy 18 g
10% Tuky 8 g
0% Sodík 8 mg
6% Bílkoviny 3 g

Sušené mandlové hříbky postup přípravy receptu:

1

Mleté mandle, cukr a bílek smícháme a vypracujeme těsto, rozdělíme na dvě poloviny.

2

Z jedné uděláme malé válečky, do druhé přidáme strouhanou čokoládu a vytvarujeme hlavičky hříbků.

3

Spojíme s nožičkami. Hříbky stavíme na plech s pečícím papírem a sušíme v mírné troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept