Recept

Rýžový salát s lilky a ovčím sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 25627

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice
100 g Hrášek mražený
2 ks Lilek
3 polévková lžíce Ocet vinný
9 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
2 ks Rajčata
150 g Rýže neloupaná (Natural)
200 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 580 kcal
Kilojoule 2 427kJ
15% Sacharidy 54 g
45% Tuky 34 g
13% Sodík 251 mg
42% Bílkoviny 24 g

Rýžový salát s lilky a ovčím sýrem postup přípravy receptu:

1

Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě, scedíme a zchladíme studenou vodou.

2

Omyté lilky nakrájíme na kostičky, mírně osolíme a po 10 minutách omyjeme a osušíme. Podusíme je na 2 lžících oleje 6-8 minut.

3

Mražený hrášek asi 2 minuty povaříme, ovčí sýr rozdrobíme, omytá rajčata nakrájíme na kostičky a očištěný pórek nakrájíme na kolečka.

4

Ze zbylého oleje, vinného octa a hořčice ušleháme zálivku, osolíme a opepříme.

5

Všechny přísady promícháme a salát ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz