Jednoduchý recept

Vepřové maso s krupkami na česneku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 26147

Ingredience

3 špetka Kmín drcený
300 g Krupky trhané
2 špetka Majoránka
3 špetka Pepř černý mletý
40 g Sádlo škvařené
2 kávová lžička Sůl
750 g Vepřové maso pečené
800 ml Voda pitná
100 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,129 kcal
Kilojoule 4 722kJ
15% Sacharidy 55 g
116% Tuky 87 g
16% Sodík 324 mg
59% Bílkoviny 33 g

Vepřové maso s krupkami na česneku postup přípravy receptu:

1

Pečené vepřové maso, nejlépe libovější bůček, nakrájíme na kostky.

2

Na hlubší pánvi rozpustíme sádlo, přisypeme prolisovaný česnek a osmahneme. Přidáme omyté a okapané krupky, posypeme solí, pepřem, kmínem, orestujeme a podlijeme vodou. Pánev zakryjeme a krupky dusíme doměkka.

3

Potom přidáme do pánve kostky masa, promícháme, ochutíme ještě majoránkou, necháme prohřát a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept