Recept

Gulášová polévka s houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26321

Ingredience

200 g Celer bulvový
6 ks Cibule
100 g Cibulka jarní
850 g Houby nakládané
800 g Hovězí maso zadní
3 ks Mrkev kořen
3 ks Okurky nakládané
10 ml Olej olivový
5 g Paprika mletá pálivá
2 ks Paprika červená
5 g Pepř černý mletý
2 ks Pórek
250 g Rajčata
5 g Sůl
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 713 kcal
Kilojoule 2 985kJ
21% Sacharidy 76 g
373% Tuky 280 g
277% Sodík 6 g
114% Bílkoviny 64 g

Gulášová polévka s houbami postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kousky, opečeme v pánvi na rozehřátém oleji a vložíme do hrnce. Zeleninu očistíme, omyjeme, případně oloupeme nebo zbavíme semen. Nakrájíme ji na kostičky.

2

Zeleninu opečeme v uvolněné pánvi a přidáme do hrnce. Přidáme také nakládané cibulky. Přilijeme hovězí vývar. Osolíme, opepříme, ochutíme mletou paprikou. Přikryjeme a zvolna vaříme asi půl hodiny.

3

Když je maso vařené, přidáme okapané houby. Podle potřeby osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept