Recept

Pohankové fusilli s paprikami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27045

Ingredience

5 g Bazalka
1 ks Cibule
200 g Fazolové lusky zelené
60 ml Olej olivový extra panenský
1 ks Paprika červená
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
350 g Těstoviny Fusilli

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 493 kcal
Kilojoule 2 061kJ
20% Sacharidy 74 g
22% Tuky 17 g
25% Sodík 499 mg
21% Bílkoviny 12 g

Pohankové fusilli s paprikami postup přípravy receptu:

1

Fazolové lusky spaříme ve vroucí vodě. Scedíme a vyloupeme, zůstanou křehké fazolové boby. Papriku pečeme nasucho v troubě tak dlouho, dokud celá nezčerná. Přikryjeme ji na pár minut, poté sloupneme a nakrájíme na kostičky. Cibuli rozkrojíme na polovinu, nakrájíme na plátky a osmahneme na pánvi s olejem a špetkou soli. Přidáme papriku a boby. Osolíme, přidáme lžíci vody a pod pokličkou dusíme 10 minut.

2

Těstoviny vaříme ve slané vodě, scedíme, když jsou „al dente", a přidáme k omáčce. Povaříme ještě několik minut, přidáme natrhanou bazalku, opepříme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept