Zelenina v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Zelenina v alobalu
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Šárka Hnízdová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 27202 |
Ingredience
1 ks | Cuketa |
1 polévková lžíce | Olej olivový |
1 polévková lžíce | Olej stolní |
1 špetka | Pepř bílý |
5 ks | Rajčata |
1 špetka | Sůl |
20 g | Sýr Ementál (Primátor) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 4,3mg |
Draslík | 201,4mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 11,0mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cuketa, Olej stolní, Pepř bílý, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový, Sýr Ementál (Primátor) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Zelenina v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Nejprve připravíme pět kusů alobalu, které potřeme olejem. |
2 | Cuketu a rajčata nakrájíme na kolečka. |
3 | Nakrájenou zeleninu klademe na připravený alobal. |
4 | Zeleninu pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a posypeme strouhaným ementálem. |
5 | Alobal důkladně zabalíme a grilujeme 20 minut. |