Recept

Vařené hovězí s pikantní omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27280

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Citronová kůra
600 g Hovězí maso vařené
2 polévková lžíce Kečup
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 ks Okurky nakládané
125 ml Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 477kJ
2% Sacharidy 9 g
26% Tuky 19 g
56% Sodík 1 g
66% Bílkoviny 37 g

Vařené hovězí s pikantní omáčkou postup přípravy receptu:

1

V kastrole na másle osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Poprášíme moukou, osmahneme, zalijeme smetanou a chvíli povaříme.

2

Potom přilijeme vodu, přidáme na nudličky nakrájenou okurku, kečup, podle chuti sůl a citronovou kůru. Vše ještě krátce povaříme.

3

Do omáčky vložíme na plátky nakrájené vařené maso a jen prohřejeme.

4

Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept