Kuřecí barbecue - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 95 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kuřecí barbecue
Celkový čas: | 95 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 70 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 27553 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
60 g | Cibule |
12 g | Cukr moučkový |
600 g | Kuřecí stehna |
100 ml | Omáčka sójová |
2 špetka | Pepř cayenský |
1 špetka | Pepř černý mletý |
12 ml | Protlak rajčatový |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 124,5mg |
Draslík | 321,9mg |
Vláknina | 604,2mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,2mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Cukr moučkový, Kuřecí stehna, Pepř cayenský, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Omáčka sójová, Pepř černý mletý, Protlak rajčatový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kuřecí barbecue postup přípravy receptu:
1 | Maso pokrájíme na větší kusy a naložíme do marinády ze sójové omáčky, pokrájené cibule, protlaku, cukru, soli, pepře a cayenského pepře. |
2 | Marinujeme 60 minut, poté ihned dáme na gril. |
3 | Podáváme teplé. |