Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 28219

Ingredience

150 g Cukr krupice
150 ml Jogurt bílý
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
180 g Perník
500 g Reveň (Rebarbora)
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
50 g Třešně
40 ml Zázvorové pivo

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 615kJ
16% Sacharidy 58 g
21% Tuky 16 g
0% Sodík 5 mg
8% Bílkoviny 5 g

Rebarborový trifle postup přípravy receptu:

1

Rebarboru pokrájíme na menší špalíčky, přisypeme cukr (lžíci si ponecháme stranou) a podlijeme 500 ml vody. Necháme 10 minut povařit.

2

Perník pokrájíme na plátky a vyplníme jím dno formy. Pokapeme zázvorovým pivem.

3

Mouku smícháme se zbytkem cukru a s 12 ml mléka.

4

Zbytek mléka necháme vařit, přilijeme směs, necháme minutu povařit.

5

Horkou směs lehce poprášíme moučkovým cukrem a necháme zcela vystydnout.

6

Do vystydlé směsi přimícháme jogurt. Rebarboru naskládáme na perník a vše zalijeme jogurtovou směsí.

7

Ozdobíme kandovaným ovocem (třešněmi) a šlehanou smetanou.

Poznámka

Podáváme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept