Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 28474

Ingredience

2 ks Bobkový list
120 g Cibule
750 g Hovězí maso zadní
120 g Jablka
200 g Kompot ananasový
60 g Kukuřice cukrová nakládaná
6 g Majoránka
80 g Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
50 ml Olej stolní
160 g Paprika červená
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
150 g Pórek
200 g Rajčata
2 špetka Sůl
1000 g Tykev
6 g Tymián čerstvý
150 ml Víno bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 648 kcal
Kilojoule 2 711kJ
12% Sacharidy 42 g
104% Tuky 78 g
12% Sodík 237 mg
82% Bílkoviny 46 g

Kreolská karbonáda postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na kostky. Zeleninu očistíme a pokrájíme na menší kousky.

2

Oloupeme česnek a cibuli a pokrájíme na drobné kousky.

3

Olej s máslem necháme rozehřát, osmažíme na něm maso. Přidáme cibuli a česnek a necháme zezlátnout, poté přimícháme zeleninu.

4

Podlijeme ananasovou šťávou a vínem. Přilijeme vodu tak, aby směs byla zcela ponořená.

5

Osolíme, opepříme a přidáme koření.

6

Přiklopené necháme péct při 200 °C.

7

Tykev na vršku odkrojíme, vyjmeme semínka a vlákna, dužinu vydlabeme, pokrájíme na kostičky a po 45 minutách pečení přidáme k masu.

8

Pečeme dalších 15 minut, poté přimícháme pokrájená jablka, ananas a kukuřici.

9

Vše osolíme, opepříme, posypeme sekanou petrželí a přendáme do vydlabané tykve.

10

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept