Recept

Rybí filé pečené v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 28755

Ingredience

2 plátek Citrony
240 g Filé rybí
20 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 853kJ
1% Sacharidy 2 g
14% Tuky 11 g
10% Sodík 195 mg
90% Bílkoviny 51 g

Rybí filé pečené v alobalu postup přípravy receptu:

1

Plátky rybího filé potřeme utřeným česnekem se solí a opepříme, petrželovou nať drobně posekáme.

2

Plátky počesnekovaného filé spojíme do bloku, zakápneme lžičkou oleje, zabalíme do alobalu potřeného lžičkou oleje a v pekáčku pečeme v troubě předehřáté na 190 °C.

3

Po dvaceti minutách rybu vyjmeme z alobalu, zasypeme petrželovou natí, ozdobíme plátky citronu a obložíme vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept