Rybí filé s kečupem pečené v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybí filé s kečupem pečené v alobalu
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | brazda |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (87%) |
ID receptu: | 28757 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
240 g | Filé rybí |
30 g | Kečup |
15 g | Olej rostlinný |
2 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 793kJ
1% Sacharidy 4 g
11% Tuky 8 g
12% Sodík 233 mg
90% Bílkoviny 51 g
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 0,1mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej rostlinný, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé rybí, Kečup mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rybí filé s kečupem pečené v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Porce filé osolíme, potřeme kečupem a dobře zabalíme do alobalu, který jsme potřeli lžičkou oleje. Pečeme v pekáči v troubě předehřáté na 200 °C zhruba dvacet minut. |
2 | Jako přílohu volíme šťouchané brambory a zeleninový salát. |