Jednoduchý recept

Zelné listy s husí nádivkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 29273

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 203 kcal
Kilojoule 849kJ
5% Sacharidy 19 g
15% Tuky 11 g
44% Sodík 874 mg
11% Bílkoviny 6 g

Zelné listy s husí nádivkou postup přípravy receptu:

1

Hlávku zelí omyjeme, odloupneme povadlé listy, vybereme šest větších zdravých listů, spaříme je v horké vodě a necháme okapat. Dalších šest listů nakrájíme nadrobno, cibuli také nadrobno, vložíme do mísy, přidáme dušenou rýži, bešamel a paštiku z husích jater. Přidáme ještě vejce a vše spolu důkladně promícháme. Dochutíme solí a pepřem. Tuto nádivku rovnoměrně rozdělíme na zelné listy, zabalíme do závitků a ovážeme gázou. Závitky nepřevazujeme nití, rozřízly by se. Závitky vložíme do osolené vroucí vody a vaříme 10 minut.

Poznámka

Podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept