Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29679

Ingredience

50 g Chléb konzumní
120 g Cibule
2 ks Holoubata
250 g Hříbky čerstvé
50 ml Mléko polotučné
50 g Máslo čerstvé
50 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
75 g Prejt
30 g Sýr Parmezán
2 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
150 ml Víno bílé
100 ml Vývar drůbeží
5 g Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 650 kcal
Kilojoule 2 720kJ
4% Sacharidy 15 g
51% Tuky 39 g
21% Sodík 419 mg
62% Bílkoviny 35 g

Holoubata na hříbkách postup přípravy receptu:

1

Holoubata omyjeme, vykucháme. Odřízneme volata, uschováme játra a srdce.

2

Polovinu cibule osmahneme na 30 g másla a 12 ml oleje.

3

Přidáme vnitřnosti a volata, podlijeme vínem a dusíme 10 minut.

4

Osmažené maso pokrájíme, smícháme s chlebovou střídkou namočenou v mléce, nastrouhaným sýrem, vejcem, prejtem a sekanou petrželí.

5

Osolíme a opepříme.

6

Nádivkou naplníme holoubata a sešijeme nití, aby nádivka nevytekla.

7

Rozpálíme zbytek másla a oleje, osmahneme na něm zbylou cibuli a přidáme plněná holoubata.

8

Podlijeme vývarem, který necháme postupně odpařit. Přisypeme pokrájené houby a šalvěj, osolíme a opepříme a přiklopené dusíme 30 minut.

9

Servírujeme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept