Jednoduchý recept

Zavařené cibulky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 30141

Ingredience

1 g Bobkový list
1 kg Cibulka jarní
200 g Cukr krupice
1 polévková lžíce Hořčičné semínko
2 g Nové koření celé
1,5 l Ocet vinný
2 g Pepř černý celý
2 g Sacharin
50 g Sůl
1,3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 360 kcal
Kilojoule 1 507kJ
20% Sacharidy 70 g
2% Tuky 2 g
245% Sodík 5 g
10% Bílkoviny 5 g

Zavařené cibulky postup přípravy receptu:

1

Nejprve každou cibulku oloupeme a očistíme. Poté cibulky klademe do zavařovacích sklenic. V hrnci smícháme vodu, ocet, sladidlo, cukr, sůl, hořčičné semínko, pepř, nové koření a bobkový list.

2

Vše přivedeme k varu a krátce povaříme. Hotový lák vrchovatě nalijeme na připravené cibulky. Zavařovací sklenice uzavřeme a běžným způsobem zavaříme.

3

Cibulky skladujeme na chladném a tmavém místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept