Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30353

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1000 g Filé rybí
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej rostlinný
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 765 kcal
Kilojoule 3 203kJ
0% Sacharidy 1 g
80% Tuky 60 g
17% Sodík 339 mg
196% Bílkoviny 110 g

Špikované rybí filé postup přípravy receptu:

1

Omyté filé nakrájíme na kousky a opatrně protkneme slaninou nakrájenou na klínky. Filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a obalíme v rozšlehaných vejcích a v hladké mouce. Obalené kousky smažíme na pánvi na oleji dozlatova.

2

Můžeme podávat se sardelovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept