Jednoduchý recept

Špagetový salát s fazolkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 32273

Ingredience

5 g Bazalka
60 g Cibule
500 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
15 g Hořčice
30 ml Ocet vinný
60 ml Olej olivový extra panenský
3 g Pepř černý mletý
300 g Rajčata
5 g Sůl
175 g Tuňák ve vlastní šťávě
30 ml Zakysaná smetana
250 g Špagety

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 480 kcal
Kilojoule 2 009kJ
16% Sacharidy 57 g
24% Tuky 18 g
43% Sodík 852 mg
37% Bílkoviny 21 g

Špagetový salát s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Doba vaření je přibližně 20 minut.

2

Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata na kostičky, bazalku posekáme.

3

V misce smícháme ocet, olej, hořčici, kysanou smetanu, osolíme, opepříme a důkladně rozmícháme. Přidáme bazalku, rajčata, fazolky, kousky tuňáka z konzervy, dobře vše smícháme a salát rozdělíme do salátových mističek.

4

Salát podáváme dobře vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept