Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 32916

Ingredience

1 ks Bageta
2 ks Kuřecí prsa
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Salát římský
50 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
4 stroužek Česnek
Zálivka
2 polévková lžíce Citronová šťáva
3 polévková lžíce Hořčice Dijonská
200 ml Olej olivový extra panenský
2 ks Sardelové řezy
1 kávová lžička Sýr Parmezán
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

93% Kalorie 1,827 kcal
Kilojoule 7 644kJ
23% Sacharidy 84 g
172% Tuky 129 g
165% Sodík 3 g
152% Bílkoviny 85 g

Salát Cardini postup přípravy receptu:

1

Do mísy vložíme 2 žloutky, 200 ml olivového oleje, 2 lžíce citronové šťávy, 2 ks sardelek v oleji, 3 lžičky dijonské hořčice, 1 lžičku strouhaného parmazánu, 1 lžičku worcesterské omáčky a vše důkladně ušleháme.

2

Bagetu nakrájíme na kostičky a nasucho ji opečeme v troubě. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme na něj celé oloupané stroužky česneku, bagetu z trouby vyjmeme a dopečeme ji na česnekovém oleji na pánvi.

3

Kuřecí maso omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenké plátky, jemně ho osolíme, opepříme a opečeme na pánvi z níž jsme vyjmuli bagetu. Opékáme zprudka.

4

Salát omyjeme, očistíme a nakrájíme na větší kousky. Zbytek parmazánu nastrouháme na hoblinky.

5

Do salátu přidáme opečenou bagetu a zalijeme připravenou zálivkou. Vše důkladně promícháme, navrch rozložíme plátky opečeného kuřecího masa a ozdobíme parmazánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept